www.giresunoncelikleri.com

Av. Murat Toker Av. Murat Toker
FESHANE 2012
Halil KÜTÜK Halil KÜTÜK
Tirebolu Demiryolu İçin Birlikte Hareket Edilemedi
Seyfullah Çiçek Seyfullah Çiçek
Partimizin Adayı
Erdal Avcı Erdal Avcı
Or-Gi Hakkında Bilgi Edinelim

LÜTFEN ANKETİMİZE KATILINIZ

KİRAZIN DÜNYA'YA YAYILDIĞI YER NERESİDİR?






HAVA DURUMU


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eğribel Tüneli Başka Baharamı Kalıyor?
15 Aralık 2011, 15:59

Eğribel Tüneli Başka Baharamı Kalıyor?

TBMM Bütçe görüşmelerei devam ederken, soru cevap kısmında Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım' a sorulan Eğribel Tüneli ve Tirebolu Demiryolu projesi sorusu cevapsız kaldı.

TBMM Bütçe görüşmelerinin onuncu turundaki konuşmaların tamamlanmasının ardından yirmi dakika süreyle yapılan soru cevap kısmında sisteme giren beşinci milletvekili olarak  Hükûmet adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması için CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu’ nun sorduğu soru cevapsız kaldı.

 

Karaahmetoğlu sorduğu soruda;

Giresun ili güney ilçeleri Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar ile komşu iller Erzincan ve Sivas'ın Giresun'a ulaşımını kolaylaştıracak ve Giresun Limanı'na ivme kazandıracak Eğribel Tüneli Projesi, seçim öncesi iktidar partisi mensuplarınca vaat edilmiştir. 2012 Bakanlığınızın hedef programında Eğribel Tüneli proje, ihale ya da yapım olarak söz konusu mudur? Bunun yanında, Hızlı Tren Projesi'nden Giresun ili yararlanacak mıdır? Derken bu soruların bakan tarafından cevapsız bırakılması şaşkınlık yarattı.

Cevapsız bırakılan bu sorular Giresun’ un önemli projeleri olduğu, Eğribel Tüneli ve Tren başka bahara mı kalıyor dememek için Hükümet yetkililerinden bu konuda bir açıklama yapmalarını beklemekteyiz.

Bu haber 665 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

     BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Sitemizdeki yazar, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz. Yazılım Mydesign Haber