Federasyonlar, yeni Anayasa hakkında görüş ve isteklerini dosya halinde Meclis Başkanı’na sundular.
Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün yaptığı konuşmada Giresun Federasyon Başkanı’nın cenazesi nedeniyle katılamadığını belirterek, Başkan Hasan Turan'ın ve Giresunlu hemşerilerinin selamlarını iletti.
Tarihte ilk defa halkın görüşleri alınarak oluşacak halkın Anayasası için sivil toplum kuruluşlarının yeni Anayasa’ya katkılarının olmasından dolayı da memnuniyetini belirten Abdullah Akgün, Meclis Başkanı’na örnek ve özverili çalışmalarından dolayı Giresunlular olarak teşekkürlerini sundu.
Abdullah Akgün, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e Giresun Federasyonu ve hemşerileri adına Giresun serentisi, Giresun fındık ürünleri ve Giresunspor forması hediye etti.
Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün, Meclis Başkanı Cemil Çiçek’i Giresun’da yapılması düşünülen toplantıya ve bu yıl Mayıs ayında 6. düzenlenecek olan İstanbul Feshane Giresun Günleri’ne Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu adına davet etti
Meclis Başkanı Cemil Çiçek bu güzel hediyeler için teşekkür ederek çok memnun kaldığını ve 81 il Federasyonunun katılacağı toplantıya da katılmaya çalışacağını belirterek Giresun Federasyonu Üyelerine ve Giresunlulara teşekkür ederek selamlarını ve şükranlarını iletti.
Haber: Bora Akgün