www.giresunoncelikleri.com

Av. Murat Toker Av. Murat Toker
FESHANE 2012
Halil KÜTÜK Halil KÜTÜK
Tirebolu Demiryolu İçin Birlikte Hareket Edilemedi
Seyfullah Çiçek Seyfullah Çiçek
Partimizin Adayı
Erdal Avcı Erdal Avcı
Or-Gi Hakkında Bilgi Edinelim

LÜTFEN ANKETİMİZE KATILINIZ

KİRAZIN DÜNYA'YA YAYILDIĞI YER NERESİDİR?






HAVA DURUMU


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Giresunspor' un İstanbul Gecesi Çoşkulu Geçti
19 Şubat 2012, 00:13

Giresunspor' un İstanbul Gecesi Çoşkulu Geçti

Yeşil Beyazlı ekibimiz Giresunspor' un İstanbul' daki Dayanışma Gecesine hava muhalefetine rağmen katılım yoğun oldu.

Yeşil Beyazlı ekibimiz Giresunspor' un İstanbul' daki Dayanışma Gecesine hava muhalefetine rağmen katılım yoğun oldu.

 

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor Başkanı Ferat Abidinoğlu, Giresun Vakfı Başkanı Adil Emecan, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan, gurbetçi Giresunlular ile çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Elifçe, Kara Davut ve Sami Aksu sahne aldı.

 

Giresunspor Başkanı Abidinoğlu ve Belediye Başkanı Aksu işadamlarından kulübe destek yapmalarını istedi.

 

Giresun Valisi Şahin, gurbetçi hemşerileri ile buluşmasında önemli mesajlar verdi.

 

Vali Şahin yaptığı konuşmada, “Sizlere Giresun' dan selamlar getirdim. Giresun değişiyor, göreceksiniz Giresun' da çok farklılıklar olacak. 12 saatimi bu şehirde gece gündüz hizmet ederek geçiriyorum, ben de sizler gibi Karadenizliyim, sorunlarımızı çok iyi biliyorum. Giresun' a hizmet bizim gerçek görevimizdir. Bizim aşkımız Giresunspor aşkı, bizim aşkımız Giresun aşkı. Bu kış gecesinde yanımızda olan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Giresun havaalanının açılmasından sonra çok değişecek, 2. OSB Bulancak' ta kuruluyor, burası ile ilgili işlemleri en kısa sürede tamamlıyoruz. Eğribel' de 11 km tünel yapılıyor, Eğribel artık Doğrubel olacak. Ada ve kaledeki değişimler ile teleferik projesinin hayata geçmesi şehrimize büyük katkı sağlayacak. Giresun' u bölgenin turizm merkezi yapacağız. Giresun' a ve Giresunspor' a el birliği ile katkı sağlayalım” çağrısında bulundu. Giresunspor' a katkı sağlamak amacı ile yapılan açık artırmada futbolcuların imzası bulunan topu İstanbul' da özel bir bankanın müdürlüğünü yapan hemşerimiz Bülent İnan 12 bin lira vererek aldı.

 

 

Giresunspor formasını ise Belediye Başkanı Aksu açık artırmada alan isim oldu.

Giresun Valisi Şahin ve Belediye Başkanı Aksu' ya Giresunspor  Başkanı Abidinoğlu teşekkür plaketi  verdi.

 

Vali Şahin' i Kartal Kaymakamlığı döneminde yakından tanıyan Aydın Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof.Dr.Fatma Sedes sürpriz olarak, yıllar önce Vali Şahin' in fotoğrafının bulunduğu hatırayı ve bir buket çiçeği verdi, Vali Şahin ise Prof.Dr.Sedes' i yanına oturttu.

 

Bu arada geceni en çok dikkat çeken ismi ise ünlü Teknik Direktör Güvenç Kurtar' dı.

 

Haber : Hüseyin Yavuz

Bu haber 163 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

     BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Sitemizdeki yazar, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz. Yazılım Mydesign Haber